torsdag den 12. august 2010

Men det her var meget sjovere!

Nogen gange kan det være en gevinst at tilhøre en ambassade.

For eksempel når et landshold i basket-ball kommer til Finland for at spille kvalifikationskamp til EM.


Jeg er ikke den store fan men det er mand og børn, specielt min søn - han spiller selv og var sidste år i Riga og i Tallin til kampe.

Vi havde fået to billetter - ambassaden fik et få antal billetter gratis - og det var meningen at Hr Konsulen og sønnen skulle af sted. Men Hr Konsulen havde det småskidt (skal opereres i morgen) og da man ikke kan skuffe en 14-årig dreng med en aflysning, måtte jeg opgive at løbe og tage med til kamp. Ja ind i mellem føles det som om familien saboterer mit løb med vilje!!

Kampen blev spillet i Barona Areena i Espoo hvor der også holdes 24 timers løb hvert år i Januar
og det er et enormt kompleks bestående af flere haller, bla en boble-hal med løbebane i bunden, 8 floor-ball baner på 2. etage og en foldboldbane på 3. etage i naturlig størrelse!


Vi ankom så og fik udleveret VIP-pas og blev bugseret ind i VIP området hvor der var forskellige Finske kendisser - som vi jo ikke aner hvem er. Men der var mad og drikke og en god stemning. Vi fik organiseret autografer fra vores spillere, selv om de ikke ville have besøg i omklædningsrummet. Det kunne ellers have været interessant at stå ved siden af en spiller der er 217 cm høj, så føler man sig nok lidt lille.Da spillet skulle begynde blev vi anbragt i præsidents loge - vores ambassadør var med og så er man nogen gange lidt heldig......

Det var helt fantasktisk luksuriøst, med servering og alt hvad man kan have behov for når man ser en sports-kamp: Tv (????), dybe sofaer i modsat retning af banen (????), bar (!!!) toilet, omklædnings rum og brusebade med indgang til (ikke tændt) sauna som havde glasvinduer til banen så man kan følge med i kampen (Vi er vel i Finland !!!!!) og en fin balkon med plyds sæder.


Ja det var jo sjovt at prøve, sjovt at stå og svinge med flag og råbe sig hæse.

Det hjalp dog ikke for vores hold tabte 83 mod de Finske 84 point efter at have været flot foran hele spillet - men der blev lavet nogle dumme fejl og det koster.........2 kommentarer:

  1. Sejt - jeg vil også ha' en konsul ;)

    SvarSlet
  2. Hvor cool! Det er jo ligesom I er berømte.... ;-D Det er da herligt, at der falder nogen goder af, når man bor i udlandet.
    Knus Katrine

    SvarSlet