mandag den 9. august 2010

Et ordentligt brag

Et tordenvejr var det der endte vores overvarme weekend i går. Tordenvejr fra alle fire verdenshjørner på en gang, utrolig flot at beskue fra den åbne terassedør. Regnen stod ned i lårtykke stråler og pigerne fjollede rundt udenfor og blev drivvåde - de nød at få lov (og ikke at fryse).

Jeg var ude og løbe en runde med mellembarnet, hun trænger til motion og er begyndt at blive trænet af storebror. For at opmuntre hende løb jeg med hende - det var lidt af en "snydetur" for mig da det bare var 3 km i adstadigt tempo. Men så fik jeg da prøvet at løbe lidt efter at have løbet langtur i går, det har jeg ikke prøvet før.

Ellers har jeg været grebet af lidt panik-angst, skolen starter i morgen og bare tanken om madpakker (som børnene selv laver , men køkkenet skal jo ordnes bagefter......), organisere sund og nærende aftensmad passende til voksealder teenagere og kræsenmadsen, vasketøj op og ned, svæve over vandene og se efter at der bliver bruset og børstet tænder - puuuh jeg fik helt åndenød og hjertebanken. Hvor er det dejligt når der er ferie og tingene kan gøres i roligt sommertempo.

Det bliver selvfølgelig meget rart at kommeind i en hverdagsrytme, men der er meget der skal ses efter. Jeg ved godt at det går hurtigt med at børn vokser op og forlader hjemmet, husker selv da de var bittesmå og skulle passes konstant og nu er de utrolig selvstændige, men nogen gange så må jeg indrømme at jeg bare vil have min egen ego-tid til mine ting uden at skulle ordne noget for andre.

Jeg kan godt føle ind i mellem at livet er som i et eventyr, et af dem hvor man har en pengepung der bliver fyldt automatisk op når man har tømt den så den altid er fuld af penge. Lige præcis sådan er min vasketøjskurv, opvaskemaskine, strygekurv og køkken - lige så snart det er tomt og ryddet bliver de automatisk fyldt op igen. Mens køleskabet derimod har modsat effekt og bliver tømt helt automatisk sådan at der er ekko på når man åbner det!!!

1 kommentar:

 1. Jo jeg kender godt den der panik-agtige følelse, hvor man bliver stakåndet og ikke helt kan overskue den hverdag, hvor vi er på benene hele dagen og det meste af aftenen, fordi der bare er meget at se til med to-tre børn hjemme og et hjem, som skal passes. Man kan næsten ikke holde ud, at ferien er slut og man skal op i gear igen. For det er så godt for alle at køre helt ned i tempo. Og godt for børnene, at moren er helt nede i gear og tager sig tid.
  Håber overgangen løser op for det hele.
  Og tænk; vaskekurven, opvaskemaskinen og køkkenbord her hos mig opfører sig ligesom dit! Og køleskabet tømmes. Og skidtet flyder... En Sisyfos-opgave er det!
  Godt at du får løbet, også med mellem-pigen. :-)
  Knus ;-)

  SvarSlet