onsdag den 18. august 2010

10 ting om mig - tagged i blogleg

         Jeg har lidt minus på blog-konto-udskriften da jeg har fået denne her invitation fra Fru Z. Til at skrive 10 ting om mig selv som I ikke ved. Og måske i virkeligheden helst heller ikke vil vide hvis I altså fik valget. Men det gør I ikke. Så nu får I et uddrag i absolut tilfældig orden - eller uorden:

        1. Jeg har en vanvittig sans for humor. Kan næsten altid finde noget at grine af, ellers skal jeg nok lave det selv. Jeg kan gå og småfnise af ting i dage, uger måneder, ja sågar år senere hver gang jeg kommer til at tænke på det morsomme. Alle slags vittigheder kan bruges - das-humor, fjollede, sjofle, onde - sarkasme, ironi og sjove bemærkninger kan få mig til at flække af grin i timevis.

        2. Nogen gange går jeg og småsludrer med mig selv. Ikke sådan højt, men bevæger læberne i takt med at jeg diskuterer vigtige emner med mig selv. Jeg får sådan nogle fornuftige råd. Andre stirrer på mig som om jeg er forstyrret i hovedet når det sker i supermakedet.

        3. Jeg elsker lave mad og have gæster. Sådan med at kokkerere i dagevis og virkelig give den hele armen med enorme mængder af varierede retter (og der er altid noget nyt jeg aldrig før har lavet) indtil gæsterne fortvivlede tigger om nåde. Jeg selv er en elendig spiser der helst lever af salat og ostemadder. Og kæmper en evig kamp for at huske at få inhaleret mellemmåltider. Og kommer til at springe måltider over. Og tordner for mine børn at de skal spise ordentligt.

        4. Jeg blev student fra Holte Gymnasium og spillede fagot i orkesteret. I årevis derefter kunne man se mig på cykel med fagotten på ryggen farte rundt i København og omegn for at vikariere i diverse amatørorkestre.

        5. Kager og søde sager er ikke noget jeg bryder mig ret meget om. Der kan gå halve år i mellem at jeg indtager noget af den slags, har feks lige fundet et par chokolade påskeharer i skabet. Til gengæld har jeg en svaghed overfor chips/osterejer og vin. Når jeg så tillader mig at falde i ryger hele posen på en gang. Og nogen gange også hele flasken.Skååål.

        6. Ordet bogorm blev opfundet med mig i tankerne. Er helt nørdet og læser så meget jeg kan på alle mulige (og umulige) steder. Jeg kan ikke sove hvis jeg ikke lige får et fix.

        7. Sko er det værste jeg ved at skulle købe. Hader at beskæftige mig med sko, tasker og bælter. Derfor går jeg rundt med en Mary Poppins taske hvor alt synker ned på bunden i et syndigt rod, samt med bedstemor-sko (det påstår Konsulen i hvertfald).

        8. Kontrolfreak. Perfektionist. Målrettet. Med stort K, stort P og stort M. Elsker at lave lister, planlægninger og at afkrydse udførte opgaver. Er noget besluttet bliver det normalt nådesløst gennemført.

        9. Selv om jeg ikke er til astrologi eller andet alternativt, så vil jeg alligevel sige ordet Skorpion. Kan bære nag i årevis hvis jeg bliver trådt gevaldig grundigt over tæerne. Der er feks et par stykker fra 1980'erne som jeg stadig venter på at få skovlen under.

        10. Drikker så store mængder af te og nescafé i halv-litersglas med masser af mælk, at jeg har været nødt til aktivt at begrænse forbruget. For ellers er der ikke plads til vand når nu jeg løber, og så får jeg ikke væske nok. Min storebror kalder min te/nescafé for Ganges-vand pga farven (det er al den mælk - burde holde en ko i haven). Men jeg elsker sådan en enorm kop.....Og finnerne laver det med langtidsholdbar mælk på caféer og det er bare ulækkert!

        Se så, nu ved I det.

        Og nu skal der tagges. Jeg kender bare ikke 6 bloggere som ikke allerede er blevet tagged - så det må nøjes med disse: May-Britt, Mette og Hammy

        3 kommentarer:

        1. Den der med humoren kan jeg så meget relatere til. Så sendt som i går grinede jeg så meget, og så længe, at jeg seriøst bare var glad for, at jeg passer mine knibeøvelser. Og det var over alt muligt. Bare fordi jeg var sammen med nogle søde damer. Som også var i det humør. Du ved.

         SvarSlet
        2. Hej
         Kan se mig selv i nr. 6 - 7 - 8:-) Bare jeg dog også havde lidt at nr.3 - 5 ;-))
         Elsker søde sager,og gider faktisk ikke lave mad, kan godt men det er et nødvendigt onde.
         Knus Tina

         SvarSlet
        3. Se - det var da ikke så slemt! Vel? :-D Og nu kender vi lidt flere af dine hemmelige skavanker. Som i sidste ende gør os meget menneskelige.
         Knus :-)

         SvarSlet