fredag den 10. september 2010

Nedtælling

Min trøje blev prøveløbet i dag. Jeg har vasket den og skulle nu tjekke at der ikke er nogen mærker der kradser, syninger der generer og at halsslinningen ikke kløede mere. Den er lidt mere lukket end jeg plejer at have.

Jeg fik den på den Danske ambassade i tirsdags. Sidste år var det danske kvinde fodbold landshold heroppe for at spille kamp, og derfor havde ambassaden fået et udvalg af fodboldtrøjer så det er grunden til at der er et DBU mærke på brystet. Der er et lille Dannebrog på ryggen. Den er af god og kraftig kvalitet - i modsætning til midnatsløbet trøje som er noget tyndt sjask.

Jeg var ude på 30 minutters meget rolig jogging, bare for at mærke om musklerne er der endnu eller om de var forsvundet i kulhydrater..... Jeg løb på min begynderrute, en rute jeg kænpede mig igennem for lidt over et år siden og under ingen omstændigheder kunne løbe hele vejen. Og bakkerne.....Nu er det blevet til en hvilerute som bruges som start på langtur eller til minitur og bakkerne lægger jeg dårlig mærke til, helt utrolig!
Ellers har jeg gjordt de sidste ting klar: Købt batteri til min mp3, købt cacaomælk til bagefter, besluttet mig for strømper og tights. Jeg opdagede til min store glæde at både mine 3/4 og lange tight har alle tider lomme bag på. De er købt billigt i Lidl før jeg anede hvad man skulle kigge efter og det viser sig at de har lomme med lynlås bagpå - lomme som går ud til siderne og der er plads til mobil, nøgler, kreditkort osv uden at det generer mig eller larmer når jeg løber. Så nu må vejret bestemme hvad jeg skal have på. Vejrudsigten siger i øjeblikket skyet, svag vind 3 m/s fra syd-sydvest og 0 mm nedbør. Det lyder ret perfekt og jeg håber det holder.
I morgen kører jeg hen og henter min startpakke - på den måde får jeg set stedet, parkering, området, toiletter, expo og det vil hjælpe på nerverne på selve løbsdagen. Resten af dagen skal der slappes af - jeg har spist frygtelig fornuftigt (får snart røde knopper) og er gået tidligt i seng hele ugen så nu kan jeg vist heller ikke gøre mere. Andet end at løbe ordentligt.


Det er nu tid til at koncentrere sig om mine børn, i denne weekend har vi en koreansk pige til at overnatte (yngstebarnets veninde) og i morgen kommer der en tyrkisk dreng (ældste sønnens kammerat) - så det er altid interessant når der er venner på besøg. Og pigerne fik pludselig øje på deres gamle strikkepinde, så disse linier blev skrevet mellem forsøg på at lære tre piger at strikke......

5 kommentarer:

 1. Hej Kirsten
  Lyder som om du er klar! Spist fornuftigt, tidligt i seng og alle forberedelserne er gjort. Altid godt at kunne komme ud og se forholdene før løbet hvis muligt, så er skal man ikke bruge sin energi på dagen:-)
  Mit første løbe dress var fra netto, Rene købte det til mig før jeg egentlig vidste om jeg ville løbe;-) og det fungerede fint i flere år:-)

  God aften til dig og pigerne - held og lykke med strikningen, det er så en af de ting jeg absolut har opgivet at lære...:-)
  Knus Tina (og tak endnu engang;-)

  SvarSlet
 2. Kære Kirsten
  Det lyder jo som du er helt klar. Udstyr, søvn og kost så fint på plads dage inden dagen. Det er godt, at du er så velforberedt. Det hjælper på nervøsiteten på dagen. Du er simpelthen så tjekket. :-) Med det hele - både din træning, din motivation og viljestyrke og din forberedelse op til løbene. Det skal nok blive til meget mere og mange flere gode oplevelser.
  Jeg glæder mig til at høre om dit første ½ maraton. God vind og gode ben til dig på søndag og pøj-pøj. :-D
  Og tak for dine søde og omsorgsfulde kommentarer hos mig i denne uvirkelige tid. Nu skal det sidste overstås, og vi skal langsomt videre.
  Knus Katrine

  SvarSlet
 3. Hej Kirsten

  Pøj pøj i dag. Vi læsere hepper på dig fra sidelinjen.
  Du bliver flyvende i din landsholdstrøje.

  Knus Karina

  SvarSlet
 4. Hej
  Bedste ønsker til dig på dagen hepper på dig fra Fyn...Få et super løb ;-))
  Knus Tina

  SvarSlet
 5. Hepper også fra det jyske... lige nu!

  SvarSlet