onsdag den 13. oktober 2010

Tadadadaaaam


Så er billetten til Dk købt og printet ud!
Jeg kommer fra den 5 November til den 14 og kan så løbe den ½ Skovmaren den 7. Det ved familien ikke endnu, men de kan jo komme og heppe. I de første dage planlægger jeg at være i Hørsholm hos min far og i anden del tager jeg til Præstø hos min mor. Det er noget værre rod at være delebarn (specielt når man bliver det i høj alder......) men jeg håber at kunne fordele sol og vind lige. Min bror der bor i Hellerup har fødselsdag den 14 og så kan jeg lige nå at være med til noget fejring der.
Nu vil jeg undersøge hvordan man tilmelder sig her fra det høje nord - eller rettere finder ud af betalingen for at slippe for forhøjet gebyr på selve dagen. For en gangs skyld tilmedling via en side på et sprog man forstår!
Det vil blive en fantastisk mulighed for at møde en masse af de mennesker jeg har lært at kende gennem blogge og løbesites - jeg kommer til at glæde mig som et lille barn. Det bliver også sjovt at løbe i Dk, det har jeg aldrig ført gjort, ikke så meget som 10 meter! Og sammenligne konkurrencer med det jeg har oplevet her. Tænk at kunne kommunikere med de andre løbere før og efter løbet......
Mon der er nogen der kender gode løberuter i Præstø.....

6 kommentarer:

 1. Hej Kirsten,

  Jeg kender efterhånden nogle gode ruter i Præstø, hvor jeg selv bor (mere præcist Skibinge) men oftest "kører" jeg ud til en skov ved Ugledige, hvor jeg typisk træner grundet underlaget.

  Alternativt kan du også løbe en af "præstøløbernes" ruter: http://www.praestoloberne.dk/lobsruter.htm

  Nu har jeg ikke læst din blog længe nok til at vide hvor lange træningsture du løber, men hvis ovenstående ruter ikke er lange nok, kan det sagtens lade sig gøre at få løbet + 12 km. i skoven :-)

  SvarSlet
 2. Hej Kirsten,

  Vil bare sige, jeg er rigtig glad for du har tilmeldt dig og jeg glæder mig til at hilse på dig.
  Håber vi får et godt løb og at vejret vil være smukt.
  Det er mit indtryk at skovmaren er et godt arrangeret løb...det kan næsten kun blive godt :)

  Håber du får en god rejse med familie, Dk og løb

  Vi ses!

  Knus Karina

  SvarSlet
 3. @Karina - Jeg glæder mig også rigtig meget - det bedste er at jeg kommer uden familien som jeg jo elsker højt - men nøøøøj hvor jeg trænger til lidt "mig-tid". Jeg er sikker på at løbet bliver godt, det er et smukt område og vejret bliver da helt sikkert fint! Og bare det at vi skal mødes gør at stemningen helt klart vil være i top!!

  @Steen - Tak for ruter i Præstø omegnen. Jeg vil jo være efter et halv marathon så 12+ km vil være fint, hvilke skove kan man finde at løbe så langt i? Min mor bor lidt udenfor byen i nærheden af Nysø Slot og der er vist ikke meget skov til længere løb.

  Tilmeldingen kan vist gøres on-line så det vil jeg gøre snarest.
  Knus Kirsten

  SvarSlet
 4. Hej Kirsten,

  Nysø gods ligger rent faktisk på den "lange" Præstørute, men det er altså kun 7,9 km. http://tinyurl.com/2cnqy8y men du vil med fordel kunne "udvide" ruten til at gå gennem Næbskoven (mod øst) og dermed få nogle km. mere på!

  /Steen

  SvarSlet
 5. Ay, hvor dejligt - og hvor ville jeg gerne gøre jer selskab, men det kan desværre ikke lade sig gøre denne gang. Måske til næste år i stedet... Håber rejsen, ophold og løb går rigtig god :)

  SvarSlet
 6. Hej Kirsten
  Har lige tilmeldt min online. :-D Til ½ maraton. AAAAHHHHH..... Du kan gøre det her: http://www.skovmarathon.dk/ under fanen tilmelding. Det er piece of cake.
  Det bliver bare så hyggeligt og dejligt at se dig og de andre... Glæder mig helt vildt. Og frokost/noget at spise bagefter.
  Har hørt fra andre, at det er et hyggeligt og velorganiseret løb. Og omgivelserne er jo virkelig smukke. Som regel viser skoven sig fra sin bedste side.
  Ses snart...
  Knus herfra :-)

  SvarSlet