tirsdag den 1. februar 2011

Klassens nye elev

Så ser man lige mig lave Bodypump på finsk: Joten otamme vipu ja hypätä kahdeksan kertaa ylös ja alas.........

Jeg tog bare det udstyr de andre gjorde og heldigvis var instruktøren sød til at sige en del af tingene på engelsk. De gloede lidt de der finner, åbenbart er det meget forbavsende at sådan en fremmed fugl vil bodypumpe sammen med dem.

Men det var godt. Rigtig rigtig godt. Jeg fik kontakt med en del muskler jeg ikke har kommunikeret med i temmelig mange år og forventede at være fuldstændig stiv i betrækket her til morgen. Men instruktricen må have vidst hvad hun gjorde - hun sørgede nemlig for at vi lige strakte ud mellem øvelserne - for jeg kan da godt mærke at jeg har været igennem noget centrifuge, men der er ikke noget der gør ondt. Og de dersens armbøjninger - det er jeg altså ikke ret go' til.......For meget bingovinger der.......


Det var det første skridt på vejen til at sportet noget hver dag også selv om det ikke kan blive til så meget løb som jeg gerne ville, som bekendt får man meget mere energi at at bruge energi. Mit venstre ben laver lidt krøller, forhåbentlig bare endnu et udtryk for svage ryg og balde muskler - det kan der jo rettes op på med træning. Og det er det jeg skal arbejde mest med, styrke af alle de store muskelgrupper og få en generelt stærk krop for ellers kan jeg ikke holde til marathon træning.

Distance og tempo er sekundære i øjeblikket for jeg vil simpelthen bare af med de åndssvage småskavanker og være parat til at kunne nyde vejret som snart snart snart bliver bedre. I weekenden hørte jeg lidt fuglekvidder for første gang siden efteråret - og fuglene, de har jo en viden vi andre ikke har. Måske er det et tegn på at der kan blive lidt asfalt at løbe på inden for en overskuelig fremtid?

Og det bedste var i morges da Mellembarnet så at hun har tabt i alt næsten to kilo siden hun begyndte at passe sådan på den 11. januar, hun er på den rette vej til at forvandle sig til en smuk svane!

2 kommentarer:

 1. Lav armbøjningerne på knæerne, hvis de er for tunge at gøre fra tæerne. Hovedsagen er at du får lavet dem.
  Jeg laver f.eks ALDRIG armbøjninge med fødderne på en bænk, og så tager jeg dem jeg kan på fødder og resten på knæ.
  Hellere gøre lidt og så øge det.
  Og ja, bodypump ER godt - god fornøjelse med det fremover. Og det er jo så heldigt at man følger samme øvelser i tre måneder ad gangen, så efter få gange ved man hvad man skal gøre i hvilken rækkefølge, og med hvilken vægt man kan klare det. Og gør det ikke ondt til sidst, så skal man bare øge vægten næste gang ;)

  SvarSlet
 2. Jeg regner så ikke med at du stod på første række? ;-D En ting er den første time i Bodypump, hvor man (jeg) dårligt kan løfte armene og rede håret dagen efter, men så at gøre det på en for os så utilgængeligt sprog som finsk! Flot af dig og sejt! Men det er godt. Og hårdt. Og som du selv skriver - alle de muskler man kommer i kontakt med. Som man ikke vidste fandtes. :-)
  God træning - og løb. Det du når.
  Knus Katrine :-)

  SvarSlet