tirsdag den 22. februar 2011

Man tror jo at det er løgn....

når man har løbet godt og er indstillet på en ny uge der skal blive endnu bedre.....
Og så vågner med et øje der ser ud som om man har drukket ren træsprit hele natten. Ét øje. Altså ikke en eller anden form for symmetri der kan skjules bag noget make-up. Nææh, ét eneste ægte spritterøje. Så man er ved at få et chok når man ser sig i et spejl og en ondskabsfuld kyklop glor provokerende tilbage.
Det var sådan noget der kunne ske da børnene var små og de kom hjem fra børnehaven tværet ind i grønt snask - selv om man vaskede hænder halvtreds gange kunne det alligevel smutte og man blev smittet. Men nu, i min høje alder????

Det brænder, svier, klør og dunker - jeg vandrer rundt med briller på og ligner min egen bedstemor for kontaktlinserne kan jo ikke smækkes ind i sådan noget øje. Endvidere går jeg rundt med en lille flaske alko-gel (nej, den kan ikke drikkes...) alle vegne så jeg kan få steriliseret hænderne og holde skidtet inde på egne turf.

Løb? Mine briller er alt andet end passende til sport (idé til at få ændret!) og lige nu gør det for ondt i øjet. Men om et par dage eller tre når jeg er færdig med at inhalere antibiotika i heste-dosis, dryppe øjendråber x 6 om dagen samt tvære øjet ind i fedtet antibiotikacreme hver nat - så kommer skoene på igen. Jeg kunne selvfølgelig løbe uden briller, men så garanterer jeg ikke hvor jeg løber hen og at jeg kan finde hjem igen......

9 kommentarer:

 1. Fy for pokker. Nyd dit raske øje, siger jeg bare! Den slags er sgu ikke sjovt nej.

  Måske kan du gøre som jeg. Lave dansetræning? Jeg danser og laver øvelser, mens jeg venter på vejrmæssige tilstande, der tillader, at jeg løber igen. Min forkølelse hænger i og eftersom jeg skal starte i det små, så er det endnu ikke løbevejr for mig. Men det er dansevejr! Hver dag! :)

  Kan man danse med ét øje? Det tror jeg man kan.

  God bedring. Hold varmen. Knus.

  SvarSlet
 2. Åh det var synd! Rigtig god bedring.
  Og HUSK nu - begynd ikke for tidligt med kontaktlinser igen.
  Det stunt kostede mig en blind plet på mit ene øje!!

  SvarSlet
 3. Puha, hvor surt! Jeg troede også kun, det var noget, der kunne ramme de søde små.
  God bedring og pas på dig!

  SvarSlet
 4. Åh nej - god bedring med øjet. Det er nok heller ikke så smart at løbe med et øje der gør så ondt. God bedring.
  Knus Gitte

  SvarSlet
 5. Ville det hjælpe med et par hårelastikker sat sammen og så omkring nakken og sat fast på brillestængerne?
  Det er nok ikke så godt at løbe på antibiotika og træspritsinfektion. Men det er surt hvis du skal vente længe på at irritationen forsvinder.
  God bedring
  PS: og tak for link... jeg bliver helt fjalet.

  SvarSlet
 6. Hvor synd, føler med dig. Men som du nok selv godt ved :-) Er det ikke optimalt at løbe på antibiotika, så dans (hvis du kan), tag det som et par hviledage ved det er svært når man var indstillet på andet)
  God bedring til dig søde.
  Knus

  SvarSlet
 7. Hej Kirsten, jeg har forsøgt at forklare det der med siderne foroven ovre hos mig :o)

  SvarSlet
 8. Tak for jeres ønsker om god bedring, jeg har egentlig ikke tænkt over at antibiotika ikke er den bedste løbemakker. Det er vist ganske lidt bedre i dag efter en ubehagelig nat, så jeg må være tålmodig. Under alle omstændigheder skal jeg til osteopat i eftermiddag og så må jeg også lige høre hvad hun har at sige om ryg-løb i det hele taget.
  Jeg kunne nok godt danse med ét øje, men det dunker i det hvis jeg er for aktiv. Sikke noget lort.
  Tak Nina, jeg har nu set at jeg har den funktion du nævner - nu skal jeg bare have noget at skrive på de sider.....

  SvarSlet
 9. Man kan da heller ikke være fraværende i bare et par dage pga. arbejdstravlhed, førend du laver ballade igen! ;-) Jeg håber, at du er i bedring. Ellers kunne en førerhund være en mulighed. Jeg mener, en blindestok er nok ikke så smart, når du skal løbe. Det bliver vist for farligt for omgivelserne...
  Knus til dig :-)

  SvarSlet