fredag den 21. januar 2011

En ven er kommet hjem

Patienten er langt om længe blevet udskrevet .

Det viste sig at Windows Vista lige havde lavet et Kamikaze-stunt og som de så venligt skrev til mig fra computer laboratoriet:
"Windows Vista update has corrupted the system files. This is very unfortunate but also very typical problem with Vista and it has been a wide spread problem a long time for many users".

Det er jo morsomt at skidtet ødelægger sig selv under en selvbestaltet updating.
Men så er I advarede, det kan altså bare pludselig ske uden nogen forvarsel.

Så husk lige den der Back-Up.......

Og nu ved jeg hvad jeg skal lave i weekenden - geninstallere hele skidtet, Genintallere alle mine Documents, oploade billeder fra 3 kameraer, downloade Skype og Garmin Træningscenter, finde favoritterne........

4 kommentarer:

 1. Ja det bliver vist en travl weekend - uf det er hårdt arbejde når det hele skal geninstalleres. Kender godt når livet lige giver en et rap over fingrene og man vågner op - held og lykke med pigens operation♥ Åh Kirsten jeg fik helt tårer i øjnene (altså siger jeg bare) da jeg læste din beskrivelse af din løbetur. Kunne mærke kulden og høre den knitrende sne. Man skal virkelig være glad når man kan løbe. Jeg har store problemer med min ene fod så det er ikke meget jeg kan træne. Hvornår har I forresten sidst været hernede? Shabbat Shalom min kære♥

  SvarSlet
 2. Ærgerligt at de ikke har kunnet gendanne din harddisk, for selvom man tager backup, så er der altid et eller andet man mangler synes jeg. Vista blev aldrig et hit, men at det var så slemt var jeg alligevel ikke klar over. Nå jeg er heldigvis opgraderet til windows 7 ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor dejligt at den uundværlige endelig kom hjem igen. Du må få opgraderet til Win7. Tilslutter mig Gitte. Den udgave er moj bedre end Vista. Det er så træls at skulle i gang med det helt store installeringsshow. Det tager bare SÅ LANG TID. Held og lykke og god fornøjelse.
  Knus herfra :-)

  SvarSlet
 4. Nårh, ja...men så keder du dig da ikke så længe ;)
  Nej, det er SÅ ærgerligt, men når man så har geninstalleret, så føles det godt bagefter.

  God fornøjelse med Vistaen, som heldigvis er på vej ud til fordel for en version 7, der er noget mere stabil...

  SvarSlet