fredag den 13. januar 2012

Synsk læge eller heksedoktor????

Hvad mener han med at hvisle "no exercise" - lige før jeg gik med recepter på hostesaft der er så stærkt at det kan slå elefanter omkuld? Hvor der er store røde advarselstrekanter på æsken.

Og sidde og mumle noget om at ting kan blive til lungebetændelser hvis man ikke passer på?

Jeg har jo bare tabt stemmen plus lidt af det andet og det står da ikke på min pande at jeg er løber. Måske har jeg nævnt det i forbifarten en anden gang jeg var hos ham, og nu står det printet for evigt på hans computerskærm. På finsk så jeg ikke kan læse det?

Eller også er han synsk. Og kunne se på min aura at jeg havde tænkt mig at snige noget løbetur ind her i weekenden. Jeg behøver jo ikke at tale med nogen ude i sneen.

Han må da ikke være rigtig rund i firkanten.

"NO EXERCISE" !"%&/)(#¤"*^>"#???????


5 kommentarer:

 1. I know...Iiii knoowwww... søde og energiske Duracell-kanin! Du har lige været en ordentlig omgang igennem hjemme i DK med din mor, hendes kræftdiagnose og knap så heldige behandling. Der er sgu da ikke noget at sige til, at dit immunforsvar trækker lidt i nødbremsen. Big time. Giv dig selv lidt tid. Flad ud og lad sofaen omfavne dig og familien forkæle dig. Du har brug for kræfterne til runde 2.
  Et stort og velmenende knus herfra

  SvarSlet
 2. God bedring Kirsten. Som Katrine siger er det i grunden nok ikke så mærkeligt med et svækket immunforsvar i din situation. Den slags sætter sig. Måske er lægen synsk, under alle omstændigheder har han ret. Du skal under dynen og passe på dig selv. Læs en god bog! Du kan jo altid læse om at løbe hvis det er! ;)

  God bedring og god weekend.

  SvarSlet
 3. Jo tak begge to. Jeg har haft svært ved ligesom at føle hele det her forløb, og når kroppen ikke får lov at føle så giver det sig udtryk fysisk......
  Så jeg har faktsik taget det gevaldigt med ro og gør det et par dage til. Jeg ved jo godt at det ikke giver noget fysisk at træne når man er helt ublævret. Tror faktisk heller ikke jeg kan lige i øjeblikket selv om jeg gerne ville....

  SvarSlet
 4. God bedring!
  Så må du et par dage i sofaen - og tro mig, så bliver det uhyre tillokkende at komme ud igen! Han hvislede vel ikke noget om hvor længe no exercise-tilstanden skulle vare? En lille luntetur rundt om huset kan somme tider være helt tilstrækkeligt :)

  SvarSlet
 5. Heyyy, nu kan jeg sørme også komme ind her jvf. vores kommentarproblemer. Håber det går bedre og at du stadig passer på dig selv :o)

  SvarSlet