fredag den 15. februar 2013

Og nu snart med lidt mere varme på

På søndag rejser jeg med børnene til Israel.

Konsulen er allerede vel ankommet og føjter rundt for at ordne forskellige ting - det er jo sådan set formålet med at rejsen.

Vi skal op kl. meget midt om natten for at køre i lufthavnen kl 04:00 og flyve kl 06. Men med direkte fly. Et finsk rejsebureau har være så venlige at sørge for at have direkte fly i en periode, så vi slipper for lange ventetider i fremmede lufthavne.
Som feks. 8 timer i Budapest.

Fordelen ved det tidlige fly er at vi så også kommer frem tidligere og derfor har det meste af dagen til at lave ingenting før det går løs. Måske ligefrem nyde livet lidt. Falde lidt til ro.

Derefter er der dage med samtaler på skoler og rundvisninger. Audition for violinisten. Tests i militæret for sønnen. Møder. Familiebesøg. En uge i alt.

Og tid til noget løbetræning uden 3 lag tøj.
Kæft hvor jeg alligevel glæder mig til at løbe langs havet i t-shirt og måske også shorts? Bliver interessant at løbe i Israel - det har jeg faktisk aldrig gjort for alvor.

I går løb jeg bakketræning udendørs. Og det var lyst kl 16:45 da jeg løb ud af døren - var faktisk rimeligt lyst det meste af træningen.
I morges var der pludselig et helt kor af fuglesang.
Joh, der er håb forude - måske kommer foråret også til Helsinki selv om det plejer at lade vente på sig meget længere end i Danmark.

Hvad?
Har jeg ikke skrevet om jeg glæder mig til at rejse? Tjah. Næh. Det har jeg ikke nævnt.

Er jeg et utaknemmeligt skarn fordi jeg ikke jubler over en tur til varmere breddegrader og lidt sol midt om vinteren? Absolut. Totalt ufortjent.

Jeg tror det bliver bedre i det øjeblik jeg sidder i flyveren!

7 kommentarer:

 1. Kære Kirsten
  Håber du får en god tur og får løbet tur i shorts - det er nu fedt at vi trods alt snart har overstået vinteren og kan nyde forårets komme...

  SvarSlet
 2. Hej Kirsten, tak for din kommentar forleden. :) dejligt at høre fra dig.

  Håber I får en god tur til Israel. Jeg er sikker på du vil nyde nogle ture i shorts langs stranden.

  Held og lykke med alt det nye der skal komme

  KH Karina

  SvarSlet
 3. Åh, det har jeg altid drømt om. At komme en tur til Israel. Ikke bare bare på grund af udsigten til at løbe en tur i shorts, men også fordi jeg forestiller mig en smuk kultur :-)
  Rigtig god tur!

  SvarSlet
 4. Håber du får sjælen med og bliver glad for jeres skift, selvom det ikke er det, du lige drømmer om nu. På trods af udsigt til varmen ;-). God rejse. Kram

  SvarSlet
 5. Måske ville glæden være større, hvis man selv havde valgt tidspunkt og sted? Alligevel er jeg sikker på, at det vil gå godt, og du og familien vil finde jer til rette på den gode måde. For sådan er vi jo. Vi affinder os, og vi genfinder eller opdager glæden. Jeg tror på det. Vi vænnes, og tingene ændrer sig. I os og omkring os.
  Og dejligt med din kommentar ovre hos mig. Gode og brugbare ideer.
  Knus til dig i varmen. Det bliver fantastisk med en løbetur i kort langs havet. :-)

  SvarSlet
 6. Hej
  Jeg er lige stødt på din blog og hvor lyder her spændende! Jeg er selv løber og knokler rundt med nogle af de ting og tanker som du også har ;-)
  Håber du har god tur til Israel og den længe ventede varme.
  Mange hilsner
  Nola

  SvarSlet
 7. Did you hear there's a 12 word phrase you can say to your partner... that will trigger intense feelings of love and impulsive attractiveness to you deep inside his chest?

  That's because hidden in these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, adore and guard you with his entire heart...

  12 Words Who Fuel A Man's Love Response

  This impulse is so hardwired into a man's mind that it will make him work better than ever before to make your relationship as strong as it can be.

  In fact, triggering this dominant impulse is so important to getting the best possible relationship with your man that the instance you send your man one of the "Secret Signals"...

  ...You will soon notice him expose his heart and mind to you in such a way he haven't expressed before and he will see you as the only woman in the universe who has ever truly understood him.

  SvarSlet