onsdag den 20. marts 2013

Undskyld!

Jeg bliver nok lige nødt til at holde en pause her på bloggen.

Der vil være de kloge der spørger om det egentlig ikke er det jeg allerede gør? Og de ville få det kloge svar at jo, det kan vist ikke kaldes andet.

I virkeligheden ville det sikkert være super teraputisk at skrive herinde - men jeg kan simpelthen ikke få orden i hovedet og ro i kroppen til at gøre det. Tænker tit og ofte på emner til indlæg, tænker på hvor sundt at få gennemarbejdet tanker og hændelser.

Desværre føles det som om Fanden er løs i Laksegade de sidste måneder. Og jeg kan ikke få det stoppet. Hver gang en ting kommer i orden, kommer der nye ting der genskaber forvirringen. Og jeg kan ikke få sat fingeren på lige præcis hvad det er der sker.

Men det er ubehageligt.

Livet fortsætter sin vante gænge, vi er raske (bortset fra de almindelige vintersnotterier), vi har tonsvis af sne men også meget sol, vi skal nok få styr på det hele. Til sidst.

Og jeg løber.
Meget - når man tænker på at jeg træner på hamsterhjulet det meste af tiden. Langturene på 20 km udenfor. De bliver længere og længere hver gang. Så det er også godt nok - selv om jeg ærlig talt gerne ville have noget mere udendørstræning. Hvis det lige kunne holde op med at være minus 12-14 grader hele tiden.

Nu er jeg heldig at jeg har en del fri i den kommende uge - den jødiske påske falder sammen med den kristne og med en enkelt fridag på egen regning bliver der 8 dage uden arbejde. Det skal nok gøre godt i sjælen. Måske er det lige det jeg har brug for?

Sammen med en lille pause også fra følelsen af dårlig samvittighed over en tavs blog.
Selv om det er mig selv der skaber den fornemmelse - det ved jeg godt.....


7 kommentarer:

 1. God velfortjent pause, håber du finder energi og dig selv meget snart igen.
  Kh Nola

  SvarSlet
 2. Lyder som en god beslutning. Vi glemmer dig ikke sådan lige, så vi er her også, når og hvis du vender tilbage.

  Knus
  LisbethK

  SvarSlet
 3. God pause til dig, og held og lykke med alt det der sket i dit liv.

  SvarSlet
 4. Jeg kender godt fornemmelsen. Det meste i livet er heldigvis dynamiske og ikke statiske, og derfor ændrer behov sig. Dit (hverdags)liv og omgivelserne kræver bare max. i øjeblikket. Du får sikkert tid og lyst til at skrive igen, når I er på plads igen i jeres nye hjem og omgivelser.
  Jeg holder øje med dig. ;-)
  Knus :-)

  SvarSlet
 5. Jeg kender godt det med, at tankerne kører omkring det, der skal skrives på bloggen. Det sker mest når jeg løber; men det er desværre for sjældent, at det tænkte bliver blogget.

  Jeg vil glæde mig over, at du har godt gang i løbet. Det er meget imponerende især i vejret taget i betragtning. Her vedbliver temperaturen, at svinge omkring frysepunktet, som jeg er så frygtelig træt af. Det går ud over løbeglæden.

  God træning :-)

  SvarSlet
 6. Kirsten, jeg havde også brug for "blogtavshed", og sådan er det bare.
  Jeg håber at du falder godt til i varmen, og at livet er godt ved dig :)
  Knus fra Helle

  SvarSlet
 7. As claimed by Stanford Medical, It's indeed the ONLY reason women in this country live 10 years more and weigh an average of 42 lbs less than we do.

  (By the way, it has totally NOTHING to do with genetics or some hard exercise and EVERYTHING about "HOW" they eat.)

  P.S, I said "HOW", and not "WHAT"...

  Click on this link to determine if this easy test can help you decipher your true weight loss possibility

  SvarSlet