onsdag den 12. september 2012

Turen går til Danmark

Jeg ved godt at jeg skylder noget her på blogfronten.

Det er dog lige kommet den lille krølle på halen, at jeg lige tager til Danmark på fredag. Min mor har langt om længe fået en dato for sin operation og det skal så være på mandag den 17 september. Nu har hun så også kun ventet i 9 måneder....Så jeg er i landet til den 24, nok mest i Præstø.

Og det er vi glade for - ja hun har jo forståeligt nok ikke meget lyst, men vi vil syntes at det er dejligt at få det overstået. For det satser vi på at det bliver.

Hun skal ikke være alene, så den diplomatiske familie må klare sig selv - selv om jeg prøver at få styr på alt muligt og vasket og lavet mad og frosset ned osv osv. Vi har i forvejen lige en lidt stresset tid både arbjedsmæssigt og personlig lige i øjeblikket. Så jeg prøver at være venlig over for Konsulen og ikke efterlade ham i det rene kaos. Det emne kommer vi nok tilbage til.
Ja ja, jeg ved godt at jeg burde have lært alle familiemedlemmerne at gøre al ting, men det har jeg så ikke været flink nok til, meget kan de - men alligevel.
Ris til egen rumpe, siger jeg bare.

Så det helt store bloggeri er der ikke tid til nu, men hvis ikke før, er jeg sikker på at mens jeg venter på Ringsted Sygehus og efter at have set alle attraktionerne, kirkerne og butikkerne i Ringsted by, vil der komme nogen ord herfra.

Ellers kan jeg berette at jeg har tænkt mig at løbe forsigtigt i dag og se hvordan det går - benene er ikke ømme mere og jeg mærker ikke noget til nogen knæ. Om det har noget på sig, vil vi lade komme an på en prøve. 

1 kommentar:

 1. Hej Kirsten.

  Denne kommentar er uden relevans for indlægget.
  Men jeg kunne ikke finde dine kontaktoplysninger, og jeg ville ikke afbryde i en anden samtale.

  Jeg hedder Mark Pedersen, og repræsentere et firma der hedder Mediebureauet Firkløver.

  Jeg vil gerne høre om du muligvis ville være interesseret i et evt. samarbejde.

  I form af linkbuilding/ Artikeludveksling.

  Mange hilsner:
  Mark Pedersen
  Markedføringsansvarlig|Mediebureauet Firkløver
  E-mail: mark.pedersen@mb4k.dk
  Web: http://mb4k.dk

  SvarSlet