mandag den 10. september 2012

Hurtig opdatering

4 timer og 34 minutter - næsten 40 minutter bedre end i juni.

Så det kan man vist godt kalde en fremgang.

Og et bevis for at man kan arbejde med sin mentale indstilling til løb, smerte og udholdenhed - og få noget ud af det.

Selv om det vil koste lidt på træningen fordi min gamle Ileo-Tibiale sene slog ud i lys lue, og jeg løb som med knive på siden af venstre knæ de sidste 6-7 km.

Men jeg ville fandeme bare i mål uanset prisen og så hurtig som jeg kunne på det tidspunkt.

Der kommer mere når jeg lige er faldet ned på jorden igen.....

13 kommentarer:

 1. Hold nu op du er sej. Håber ikke at du skal døje for længe med skaden. Og lad nu bare armene være oppe i et godt stykke tid og nyd din fantastiske præstation.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og jeg tror ikke at det bliver noget langvarigt, bare lidt overanstrengelse og med nogen øvelser kan jeg sikkert få det på plads. Ellers er der jo en osteopat....

   Slet
 2. Godt klaret, superflot løbet!,

  SvarSlet
 3. Hej Nordboen

  Så godt! 40 minutter - vildt! Bare giv dig god tid til at falde ned på jorden - og husk at nyde det og være kæmpestolt af din præstation! Kan du høre, at jeg klapper?

  Hilsen
  Peter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro jeg hører klapsalverne hele vejen herop. Tænkte på dig undervejs da jeg mødte snot og hark - fik et smil frem!

   Slet
 4. Super sejt! Næsten uhyggeligt, hvis det alene skyldes en ændret mental tilgang til tingene ?..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og ikke spor uhyggeligt. Det viser jo bare hvor meget vores hjerne styrer hvad vi gør, og hvor meget indstillingen til tingene kan ændre hvordan vi udvikler os. Men selvfølgelig kræver det også at være i form ;-)

   Slet
 5. Jamen dog!!! Stort tillykke med den flotte tid, bare sejt at forbedre så meget. Glæder mig til at høre den fulde beretning. Håber ikke at de sidste km smertefulde løb betyder at du er sat ud af spillet alt for længe.
  Knus Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak og jeg tror som sagt ikke at det vil influere så meget. Nu vil jeg lige tage den lidt med ro og se hvordan det fortsætter.
   Håber at du også er stærkt på vej igen?
   Knus herfra!

   Slet
 6. Det er da helt vildt, så meget du forbedrede din tid. Jeg glæder mig SÅ meget til at læse om, hvordan du har arbejdet med det mentale. Helt helt vildt!!!! Stort tillykke :-D og stort knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er vildt og det giver jo blod på tanden. Ruten var meget flad og det hjalp, men man må kunne træne sig op til at klare de bakkede ruter også ik'?
   Tak og vi snakkes ved, knus herfra :-)

   Slet