fredag den 20. april 2012

Alene hjemme

Her har været lidt stille fordi jeg i den grad har nydt at være alene hjemme med Konsulen.

De yndige unger har været på skolerejser - Lapland, Amsterdam og Berlin. På vores regning naturligvis. Det er fandeme dyrt......

Vi har simpelthen bare sådan nydt at gå ud at spise, mødes med venner til en drink og blive inviteret til at gå at spise, hygget os hjemme, nået alle mulige ordne-ting i byen uden at hænge i en klokkestreng. Snakke sammen uden at andre skal have opmærksomhed. Ingen har sagt "Moar" siden i mandags. Kun Konsulen for at drille mig.....Før de tog af sted, scorede jeg lige en masse point på idiot-kontoen ved at køre tilbage til arbejde fra lufthavnen med Mellemdatterens pas i min håndtaske. Det kostede så lige en ekstra udflugt til Vaanta lufthavn - ca. lige så charmerende som at køre til Kastrup fra Københavns centrum.
Men de kom da i flyverne - alle 3 på forskellige tidspunkter naturligvis (05:00, 09:45, 12:00) og lander i eftermiddag. På tidspunkter så vi i det mindste kun skal i lufthavnen 2 gange.....

Og jo, jeg har også løbet. Lidt. For jeg samler kræfter til årets første løbekonkurrence på søndag - 17,4 km (1/3 marathon). En lidt sjov distance og ikke en man normalt løber - men det skal da ikke afholde mig fra at få åbnet løbs sæsonen.

6 kommentarer:

 1. Hej Kirsten,

  Lyder skønt med tiden alene med konsulen :)

  Held og lykke med løbet i weekenden

  Knus Karina

  SvarSlet
 2. Orv - alle tre på en gang? Det har jeg aldrig prøvet!
  Det må have været HELT stille.. Og mærkeligt!

  SvarSlet
 3. Sådan lidt voksentid kan man leve højt på længe. Og en dag bliver det jo hverdag - så er det rart at vide, at man stadig kan..

  SvarSlet
 4. Uh, så har der været helt, helt stille hjemme hos jer. Vildt!

  Held og lykke på søndag, jeg håber, du får en god start på sæsonen :-)

  SvarSlet
 5. Du må have haft rigtig meget tid til dig selv. Og konsulen. ;-) Men også mærkeligt, når alle tre er ude af huset på en gang. Det bliver dejligt at få dem hjem igen. :-)
  Og glæder mig til at høre om dit løb i weekenden...og du har ret. Lidt sjov distance. Men hvad - en første gang for alting, ved du! ;-)

  SvarSlet
 6. Ja, det har sine absolutte fordele, at børnene bliver større og er væk hjemmefra. Man kan ret let vænne sig til det, og den deraf følgende tosomhed (læs frihed).
  Men det er nu også rart når de kommer hjem igen og støjer, forstyrrer og roder :)

  SvarSlet