søndag den 20. marts 2011

Mathiesen red på grisen over isen med avisen....

Det fantastiske fine solskinsvejr på en søndag blev udnytte til året nok sidste tur på isen. Vi har nogenlunde været landfaste med Estland i de sidste mange måneder og færgerne har måttet kæmpe sig igennem isen. Men nu er det vist ved at være slut. Så med noget der svært mindede om folkeudvandring, var alle der kunne ude at røre benene der hvor der plejer at være lystbådehavn - og studere Helsinki fra havsiden.

Midterbarnet med nogen af "havgængerne" i baggrunden

Hvis man fortsætter lige ud og så lidt til højre, kan man gå hele vejen til Danmark....


Tallin færgen kæmper sig ind mod havn - nu er isen ikke mere sikker i retningen ud mod havet. Man skal holde sig på indersiden af småøerne.

Den sydligste spids af Helsinki fra havsiden

Konsulen forlader landet......

Vi var så heldige at der var en åben café på en af småøeren og derved blev turen perfekt da vi kunne komme ind i varmen fra den bidende blæst. Og så kan foråret godt komme an - vi har været ude på den årlige obligatoriske isvandring!
Forresten - så har jeg nu løbet en hel uge uden ondt i ryg eller knæ. Og uden gå-pauser da de bare gjorde det hele meget værre. Såååh, måske endelig så småt back on track?

4 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt. Og garanteret pi***koldt. Og meget 'åbne vidder'-agtigt.
  Tillykke med bedringen - jeg håber virkelig, du er tilbage on track!!

  SvarSlet
 2. Helt utroligt! Isvandring... I dag lugtede der forårsagtigt. Igen. Jeg er ved at tro på det - her på disse længde- og breddegrader, og det er helt utroligt at se jeres weekendaktivitet. Du bor jo lige om hjørnet...
  Jeg er så glad for at høre, at det går fremad med løb. Også uden gåpauser. Ved du ikke holder meget af dem. Skruen lige i vandet, Kirsten og så langsomt derudaf...
  Knus og god aften :-)

  SvarSlet
 3. Det var da en skøn vandring dér. :-D

  SvarSlet
 4. Det ville da være skønt om du var frisk igen!
  KAN altså ikke lade være med at tænke at det der sne er nok nu!
  Det er jo vildt at det stadig er så meget vinter alligevel.
  Jeg mener så langt oppe er det jo heller ikke.

  SvarSlet