onsdag den 7. december 2011

Nedlagt af sne blandt andet....

Her bliver lige lidt stille i et par dage.

For det første fordi jeg går og skummer af arrigskab over at vi er blevet ramt af sne - nu gik det lige så godt uden, ik'? Hvorfor skal det så komme og genere mig i at løbe? For det er jo hverken til her eller der, bare noget frossen havregrød der ikke dækker ordentligt men alligevel er glat og ujævnt.

For det andet fordi jeg skal have en hulens masse gæster på lørdag. Sådan noget gløgg med alt mulig  reception hos os. Som vi også havde sidste år. Og jeg tør ikke tælle hvor mange af de 70 inviterede der kommer, for de fleste af dem har sagt ja tak - man tror jo altid at der er nogen der ikke kan komme..... Så jeg står med hovedet i gryderne og laver mad og fryser ned. Med lange lister (så får jeg da afløb for den lille tvangsopførsel). Og vi har arrangeret Luciaoptog. Så det skal nok blive hyggeligt.

Men jeg er altså lidt optaget indtil da.....

6 kommentarer:

 1. Send bare lidt sne mod Danmark:) og god fornøjelse med forberedelserne.

  SvarSlet
 2. Vi nøjes med at have det pivkoldt og det kan da også påvirke løbelysten. Du har vel fundet yaktrax frem? Det giver ekstra træning, fordi de ikke er til at hive op fra jorden/sneen :)
  Og god julefest - det lyder godt nok som mange gæster ...!

  SvarSlet
 3. Jeg har fundet både pigge og kæder frem just in case. Faktisk kunne det lade sig gøre at løbe uden i vores sne i forgårs, men nu er jeg forbandet øm i mine lægge, så jeg må alligevel have løbet lidt forsigtigt og anderledes end jeg plejer.
  God fornøjelse med arrangementet og held og lykke med de mange gæster :o)

  SvarSlet
 4. Her regner det hver eneste dag så skovstier vil også være glatte at løbe på her :-)
  Med alle de gæster og projekter du har kørende, er det vist også nødvendigt med en blogpause.
  God arbejdslyst :-)

  SvarSlet
 5. Det lyder som noget af en mundfuld. Pøj pøj med det hele!

  SvarSlet
 6. Du er im fuld Swung kan jeg forstå. :-) Same same. Og smid så lidt af sneen i denne retning. Lidt skal vi da ha' til jul...
  Knus :-)

  SvarSlet