onsdag den 21. december 2011

Jeg ved det godt

At jeg skylder opskrifter. De skal nok komme og jeg tror bare jeg sætter det hele på for så kan man jo selv vælge hvad man vil have. Tak for komplimenterne omkring madlavningen - og nej jeg er ikke superkvinde.
Jeg har bare de der lister ik'? Og fryser ned når det kan lade sig gøre. Og kan klare mig med mindre søvn i en periode.

De der opskrifter kan godt lige tage et par dage - og I skal jo alligevel også bare spise julemad i disse dage så det gør nok ikke noget. Vel?

For pludselig syntes jeg der er så meget. Jul? Ja også det selv om det kommer der et indlæg om. Men vi er da lidt smittede heroppe.

Men Konsulen blev opereret i knæet i mandags sidste uge. Han har nogen problemer med manglende brusk på lårbensknoglen og menisken bliver så lidt påvirket af det. De ved ikke rigtig hvad der kan gøres, nu må vi vente til hen imod sommeren og se hvordan udviklingen går. Han får noget medicin som skulle fremme nydannelse af brusk og der er blevet lavet nogen huller i knoglen der også skulle fremme ny brusk. Tiden vil vise om det lykkes - det håber vi meget for han er lidt ung til at skulle have et helt nyt knæ. Så han har skullet plejes, for staklen går på krykker og kan ikke så meget selv.

Der er jo også en løbetræning som skal passes for at komme frem til de mål jeg har sat mig i det kommende år. Normen er nu blevet til 4 træninger om ugen - spørg mig ikke om hvordan det gik til her om vinteren. Rent faktisk glæder jeg mig allerede til foråret for så kan der nok presses 5 dage ind når det bliver lidt mere lyst.
Der er fast en bakketræning, en intervaltræning, en tempotræning og et langtur på programmet. Og en gang i mellem en 5 km testtur. Som er så rædselsfuld at jeg overhovedet ikke vil skrive om den. Kan dog kun sige at jeg føler at der sker noget, både i hovedet og i kroppen.

Nå, men det var en ordentlig gang snik-snak. Måtte bare lige sige at jeg godt ved at jeg har nogen forpligtigelser.....

3 kommentarer:

 1. Argh - testture! Jeg troede det var min dovenskab, der fik mig til at hade dem som pesten, jeg er glad for at høre at jeg ikke er alene. Men bagefter føles de godt. Når man ikke længere har blodsmag i munden og lyst til at kaste op.

  SvarSlet
 2. Du har først og fremmest forpligtigelse til at have en god jul (og derefter til at fortælle os om det ;-))
  Glædelig Jul
  *<:-)

  SvarSlet
 3. Min mand blev opereret i forgårs. Planen var egentligt et nyt knæ og et nyt korsbånd ( sportsskade). Men da de åbnede, så det bedre ud end forventet, og han kunne nøjes med det nye korsbånd, der nok også vil kunne stramme knæet så meget op, at han kan vente 5-10 år med det kunstige knæ... Men folk i fyrrerne bør ikke have nye knæ!!!

  SvarSlet