mandag den 24. oktober 2011

Mumietransport...

Er der noget som sådan en mandag morgen hvor alle er kommet lidt for sent i seng i weekenden og derfor ikke kan komme ud af fjerene?
Jeg er selv den død-irriterende type der står op når vækkeuret ringer og står ret ved siden af sengen. Jeg mener, jeg skal jo op og så er der ligesom ingen grund til at blive liggende.

Men Konsulen og Yngstedatter? Puha, det er til at blive sindssyg af. Konsulen må sejle sin egen morgen-sø, men barnet er jeg nødt til at hive op.

Nu er vi så heldige at alle skal af sted på samme tid, vi kan sætte børnene af ved skolen og fortsætte på arbejde. Og jeg har fri så jeg kan hente dem på vejen hjem - det er meget priviligeret mens vi er heroppe. Så skulle man tro at man får en masse kvalitetstid med hyggelig sludder i 30-40 minutter på vejen til skole og på vejen hjem. Og det får man også på vejen hjem. Så bliver alle oplevelserne fra skolen bearbejdet og ungerne kan nå at få skændtes lidt og vi kan få ordnet mange af de emner der på programmet.

Men om morgenen? HA.
Yngstebarnet er - når hun ellers er kommet op og har fået vasket ansigt - lige så vågen som jeg, vi er parate til at tage os af verdensproblemerne fra lidt i syv. Men vi bliver bedt om at holde kæft.

Jeg kører altid bilen om morgenen. For jeg er jo den der kan se ud af øjenene.

Og så sidder jeg der som en anden rustvogns-chauffør med 4 stivnede mumier der stirrer tomt ud i morgentrafikken...

4 kommentarer:

 1. Jeg kan læse, at du har en mand som min. Jeg plejer at sige, at han mest af alt har brug for 1. hjælp om morgenen - og ve den, der kommer til at tiltale ham alt for frisk den første time efter opstandelsen!

  Til lykke med løbecoach - jeg glæder mig meget til at læse, hvordan det går - eller skulle man sige: Løber :o)

  SvarSlet
 2. Uha. Der er også et enkelt familiemedlem her, jeg helst var fri for at have som passagerer. Med mindre vedkommende var sur på bagsædet.

  Herren i huset er som dig. Står op på slaget, måske lidt før. Jeg elsker snoozeknappen, men har huset for mig selv en time fra Herren kører, og til jeg nødvendigvis skal stå op.

  SvarSlet
 3. Åhh altså mumien det er jo mig her i familien..
  ;) Jeg er ikke sur - bare stille. ;) Skal heldigvis ikke dele noget som helst med nogen før jeg ER vågnet helt.

  SvarSlet
 4. Som du dog kan beskrive det :-)
  Her er jeg osse bare frisk med det sammen, gælder ikke lige de to andre i familien. Så, jeg går stille med dørene, og alt muligt andet :-)
  Knus og god uge til dig og dine..

  SvarSlet