tirsdag den 20. september 2011

Lorte-Assistent Aspirant

Nej det er ikke et udtryk for min hidsighed, ej heller et udtryk for kassedamer i visse unævnelige supermarkeder. Forresten så har jeg faktisk været der en enkelt gang siden sidst på et meget kort svip-besøg. Der er desværre nogen ganske få essientielle produkter man kun kan få der. Og så ligger det helt tæt på børnenes skole og meget praktisk.....

Næh, overskriften henviser til hvilke yderligheder man vil gå til når man er 11 år og ens storesøster har fået en kanin. Som hun administrerer med fast hånd. Som i hvem må kæle for ham og hvornår.

Så kan man jo altid melde sig under fanerne og frivilligt samle små tørre kaninlorte op hver time for på den måde at få adgang til vidunderet.

Desværre flygter dyret ind i sit hus hver gang den speed-snakkende aspirant kommer flyvende ind i værelset for at begynde jobbet med høj stemmeføring. Men hun lærer det vel til sidst.
Der er ligefrem en bog om kaninlort - der kan man bare se.......

2 kommentarer:

  1. Et ærefuldt hverv... De må VIRKELIGT have savnet husdyr.

    SvarSlet
  2. Gad vide hvor mange af de små runde, man skal fjerne, før man stiger i graderne? Jeg vil for eksempel hellere have ansvaret for vand til dyret ;o)

    SvarSlet