torsdag den 22. september 2011

Hvor dum kan man være?

Åbenbart dum. At dette her IKKE skete i morges.For anden gang inden for de sidste par uger. Konsulen - som ellers ikke sådan er til at få tilbage fra Morfeus' arme - mumlede pludselig: "Kl er 7" og jeg fløj som en jagerpilot ud af sengen. Og måtte konstantere at jeg altså havde brillieret ved ikke at sætte min telefon til at vække på trods af at det er muligt at indstille den til at vække hver morgen på samme tid. Den lå i det hele taget nede i køkkenet. Det plejer at være helt rutine at tage mobilen med op og sætte vækkeuret til - mon jeg prøver at fortælle mig selv noget????

Nå, jeg plejer at stå op kl 6:30 fordi jeg godt kan lide at tage det roligt om morgenen og spise morgenmad osv, men heldigvis er morgenen noget der kører på rutinen og børnene står alligevel op kl lidt i 7 så de blev ikke forsinkede. Jeg tør slet ikke tænke på hvordan det ville have været hvis jeg havde meget små børn - simpelthen helvede på jord. Alt blev nået - bare i turbo-tempo - og morgenmaden indtaget på arbejde.

Jeg tror det har noget med at gøre at livet har været lidt uregelmenteret i de sidste uger på mange felter og derfor er der gået kuk i det hele. Det vil jeg vende tilbage til - når jeg er kommet op på samme dato og ugedag som resten af befolkningen (skulle vist være synkroniseret i weekenden eller sådan deromkring....)

4 kommentarer:

 1. Øv, det er da bare en træls måde at komme igang på! Jeg håber du får synkroniseret dato og ugedag og trods alt er kommet okay igennem dagen:)

  SvarSlet
 2. Ja, jeg håber sørme også at dagen gik godt derfra - synes nogengange den type morgener har det med at forfølge én dagen igennem, således at alting fortsætter med at gå i ged og man til sidst bare skal have dagen overstået, så man kan komme i gang med en ny :)

  Tak for dine kommentarer på min blog - jeg har lige siddet og nydt at klikke lidt rundt her hos dig. Dejlig blog, du har!

  Mvh Helle

  SvarSlet
 3. Aij, det oplevede jeg onsdag i sidste uge. Jeg ignorerede bogstavelig talt vækkeuret - så er det dejligt man har flextid på jobbet og ikke havde en aftale lige kl. 8! Men jeg nåede det da... næsten.
  Håber du er synkron igen, ellers kommer det. ;)

  Har forøvrigt svaret dig på din seneste kommentar på min blog. Tak for tippet om håndvarmere - som er rigtig godt, og som jeg har brugt de seneste par år. De er bare så dyre. Holder kun 1 gang og 1 par koster 20 kr.

  Hav en smuk dag. ;)

  SvarSlet
 4. Kære Kirsten
  Når hverdagslivet er ureglementeret og hektisk i en periode, så er der noget, som glipper. Murphys lov i min omskrivning. Så det var en smutter. En knap så rar af slagsen med sådan en start på dagen. ;-/
  Nu går der lang tid, før det sker igen. ;-)
  Knus herfra

  SvarSlet