fredag den 19. august 2011

Papirspose udbedes, tak!

Sådan at jeg har noget at trække vejret igennem når jeg hyper-ventilerer.

Derudover har jeg nok brug for en spand som jeg kan hænge over armen til når jeg er lige straks kaster op af nervøsitet, samt en pakke Kleenex til at tørre tårerne fordi jeg er ved at bryde hulkende sammen af skræk.

Det var situationen i går. I dag går det bedre.
Jeg glæder mig samtidig med at det er helt uvirkeligt at det går løs i morgen. Folk spørger til løbet og ønsker held og lykke - det føles som om de taler om en helt anden person. Når jeg henter startnummer og udstyr senere i eftermiddag, så får vi vist andre boller på realitets-suppen.

Tak for de søde kommentarer, jeg vil tage patentet med kontorstolen til mig - man kan vel godt hakke, skære, ælte osv. i siddende stilling. Der skal nok komme billeder af retterne samt løbsberetning, men det bliver nok først på tirsdag.

Lover dog lige at nævne om jeg stadig er i live før da......4 kommentarer:

 1. Kære Kirsten, jeg har været uden net et par dage, så jeg har ikke kunnet skrive til dig - men heldigvis er der hul igennem lige nu, så jeg iler med at ønske dig alt muligt held og lykke i morgen, jeg krydser hvad krydses kan og er sikker på, at du klarer udfordringen i fin stil. Og så kan jeg slet ikke vente med at høre beretningen efterfølgende. Knus herfra :o)

  SvarSlet
 2. Kirsten, du må love at sende mig en SMS, når du er vel i mål and all that jazz! Jeg er ekstra spændt! ;) Sender dig lige mit nummer i en mail.

  Og så pøj pøj. Det bliver så fedt. Seje kvinde!

  Knus

  SvarSlet
 3. Hep hep !! Det bliver da så spændende.

  SvarSlet
 4. Held og lykke - du er bare sej :-)

  SvarSlet