onsdag den 27. april 2011

Sommerfuglene basker!

I hele maven. Fordi jeg bare glæder mig så meget. Til at løbe på lørdag i Helsinki City Run ½ Marathon.
Om jeg er parat? Over hele hovedet ikke - det vil nok mest kunne beskrives som et Kamikaze Projekt. Men mentalt er jeg helt oppe at køre af glæde og ved at det bliver hårdt - men sjovt. Adrenalinen pumper rundt i årerne når jeg tænker på løbet og jeg bliver rastløs for at det skal komme. Så mange løbere på en gang og hele stemningen, det er en første gangs oplevelse men selve det at løbe ved jeg jo godt hvordan føles, har nok snart lært at trætheds smerter ikke er farlige.
Mine debutant løbsmakkere er lettere bekymrede: En har knæproblemer men synes at 70 Euro (sent tilmeldings gebyr) er meget at bare give afkald på, en har ondt under foden sådan on-and-off og har ikke trænet helt nok og den tredje har ikke løbet nok lange distancer. Så nu håber jeg at de kan klare mosten alligevel og måske ender det med at de løber i mit tempo selv om de er så meget yngre. Eller at vi alle fire vakler i mål.....kravler.....

Min rød-hvide løbe t-shirt som stolt skal holde den danske fane højt er i hvert fald klar, jeg har investeret i at få noget nyt trykt på ryggen:


Vejrudsigten er god og jeg har indstillet mig på at give alt hvad jeg har for at gennemføre på trods af et par løbepas der ikke blev gennemført pga. mave virus i sidste weekend og søvn lige i underkanten i denne uge. Starten går (som sædvanligt her i Finland ) kl 15 hvilket er ideelt løbetidspunkt for mig - kan nå at sove ordentligt samt spise solid morgenmad og et let måltid midt på dagen et par timer før start. Måske jeg skulle overveje den berømte muffin i fryseren????


I morgen henter jeg startnummer 11510 og så: Denmark - here we go!!!

2 kommentarer:

  1. Ah, det bliver fedt og kommer til at gå som smurt. Glæder mig til at høre mere, når du er i mål. Hepper på dig! :)

    Knus og go' dag

    SvarSlet
  2. Nogle gange er de oplevelser hvor man ikke er 150% forberedt de bedste. Måske fordi man ikke for kørt sine forventninger til sig selv for højt op?
    Det bliver et super løb! Jeg vil også stå på spring for at læse om det.

    SvarSlet