onsdag den 20. april 2011

Alvorlig Blognedsmeltning...

Det må være hvad jeg har haft - har ikke haft overskud til noget computer overhovedet. Så stilheden fra min side har nok været tiltrængt, men jeg har haft dårlig samvittighed og følt at jeg egentlig ikke kan være det bekendt. Men der har nok været så mange andre ting at det har føltes som noget pligt også at blogge.
I stedet for nu at skrive op ned ad stolper om tiden der har passeret, kommer der en billedreportage fra perioden:

Påske søndag findes der en tradition som også er kendt fra Sverige. Børnene klæder sig ud som påskehekse og går fra hus til hus hvor de ringer på og når man lukker op lirer de en remse af som går noget i retning af "Virvun Varvun....." og en hel masse mere på finsk. Der efter forventes man at give dem noget slik i deres kurve og de byder til gengæld på en af disse pyntede gæslingegrene:
Her er årets høst af grene. De er pyntede meget fint og der var en hvor der var fine små skilte med "Gglædelig Påske" på finsk - og da de jo ved at vi er de der mærkelige udlændinge der ikke akn tale sproget havde de også sat et skilt på engelsk. Men der var vist gået noget galt i oversættelsen, for i stedet for "Happy Easter" stod der "Happy Einstein". Det har vi fået megen tid til at gå med at fnise over.Den lille bæk for enden af haven er blevet til en brusende flod (næsten) der går over sine bredder af alt smeltevandet
. Læg mærke til stien bag ved, der starter mangen en løbetur - og det er de oplyste skiløjper om vinteren. Meget priviligeret!

Noget grønt truer med at komme frem i bedet.


Tørrestativet har ikke overlevet lavinestyrtene fra taget......


Vi kan lige klare lidt forår - billede taget den 17. April. Nu er sneen helt væk.
Yngstebarnet spillede skolekomedie - Troldmanden fra Oz. Hun var Dorothy's tante Em og ses her i grå paryk og en kurv med kartoflerne til morgendagens middag. Jeg var med bag scenen i flere dages prøver og til premieren - meget uderholdende måde at lære elever og forældre at kende på!


Og så husker vi lige med gru på hvordan her så ud i haven den 12. April, det er ikke ret længe siden!!! Vi lader billederne stå til skræk og advarsel.....

Tak for opmærksomheden og nu vil der komme regelmæssige indlæg på igen. Sorry!!

5 kommentarer:

 1. Kære Kirsten
  Sådan nogen perioder tror jeg bare vi får hvor andet fylder, man ikke synes der e rtid eller overskud til at blogge. Samme her, synes dog mere det er fordi der ikke er meget nyt at berette på løbefronten..
  Men må vist snart have gang i bloggen igen, tjekker dog både din og andres dagligt får at se om der skulle være gang i noget.
  Dejlige billeder.
  God weekend og knus

  SvarSlet
 2. Jamen jeg er da bare glad for at høre nyt igen. Selvfølgelig er der tider, hvor andre og vigtigere ting skal tages hensyn og gives tid til. Og heldigvis for det.
  Dejligt med billedfortælling og at foråret endelig er kommet helt til jer.
  Knus :-)

  SvarSlet
 3. Dejligt med nyt nordfra :-)

  SvarSlet
 4. Nogle gange skal der være tid til bare at leve lidt. Det er dig vel undt.
  Jeg syndes det er en god skik med påskegrenene, så giver børnene noget igen i bytte for det slik de får. Bedre end vores fastelavn faktisk.
  Glædelig Einstein og god Bohr!

  SvarSlet
 5. Nu skal blogskrivning jo ikke være en pligt, men noget vi gør når vi har tid og lyst. Så ingen grund til dårlig samvittighed der.
  Skønt med en masse billeder som jo fortæller deres egne historier - dejligt at sneen også forsvinder oppe hos dig.
  Knus

  SvarSlet