fredag den 21. juni 2013

Og så ved man ikke om man overhovedet har fortjent den pokal....

Sidder her med lidt ømme ben, en million myggestik og en pokal for en anden plads i et marathon for min aldersgruppe.

Og nu er jeg så den slags person der ikke bare kan skrive en masse om hastigheder eller distancer jeg ikke har udført i det virkelige liv. Spark mig bare, men hvis man skriver om noget som andre måske tager til efterretning, så må man ikke snyde. Syntes jeg.

Men når nu det var et mindre løb med 127 løbere fordelt på marathon, halvmarathon og 12 km  nordisk walking inddelt i alle aldersgrupper som til store løb, og der var pokal præmier til de første tre i hver aldersgruppe - så kunne jeg jo næsten ikke undgå at få den pokal og en anden plads.

Alligevel sidder jeg med en underlig fornemmelse og er ikke sikker på at jeg har fortjent den. Og er også lidt stolt over den. Har jo aldrig fået sådan en fætter før i mit liv.
For at løbe et marathon på 4:45.

Er jeg tilfreds med den tid? Både og. Jeg er altid tilfreds med at have gennemført et marathon. Det syntes jeg egentlig at man skal være når man er en som mig. Man kan have ambitioner, men man skal også vide om man har en træning at have dem i. Det kommer vi tilbage til. Har samtidig et indre pres for at skulle gøre det bedre, for jeg kan jo godt se at der er andre på min alder der kan løbe meget hurtigere - og så "burde" jeg også kunne.

Tror alligevel at jeg til sidst beslutter at nyde pokalen og hele oplevelsen og bruge den som en motivations faktor. For der bliver sikkert langt mellem snapsene....

Og nu hvor vi har fået tiden på plads og publikum er færdig med at græmme sig over den, kan vi gå over til at snakke om løbsoplevelsen og løbet generelt.

Der kommer en mere detaljeret beskrivelse af løbet når jeg lige er blevet færdig med at fejre ægte Finsk Midsommer i gode venners sommerhus i aften og har sendt min søn til USA på Stanford University i morgen.....


7 kommentarer:

 1. Hurra, endelig lidt nyt fra dit eventyr.

  Jeg har hørt et sted, at man altid skal huske "at tage stikket hjem" Vær glad for din pokal og placering.

  Tidspunktet, ruten, geografien har også betydning for at ikke flere stillede op. Så du er jo en af de seje der turde!

  Når det er skrevet så kender jeg selv til ikke at være tilfreds. Jeg fik en 3. plads til Extrem Maraton, men jeg var heller ikke tilfreds. Men det var fordi jeg ikke følte mig godt løbende.

  Følte du dig godt løbende?

  Er spændt på efterfølgende indlæg.

  God sommer :)

  SvarSlet
 2. Du har gennemført (endnu) et maraton. Så har du på en måde vundet under alle omstændigheder synes jeg :)
  Tillykke med pokalen!

  SvarSlet
 3. Tillykke med din marathon og pokalen. Selvfølgelig skal du da nyde den. Det er da fedt at prøve også selvom man ved at rigtig mange vil kunne løbe bedre. Nyd det for du har fortjent det :-). Jeg glæder mig til at høre mere om din tur, du seje kvinde :-)

  SvarSlet
 4. Sådan. Et gennemført maraton er i den grad god grund til både medaljer og pokal. Tillykke med det hele.

  SvarSlet
 5. Hvad? Du skal da være stolt af den og nyde sejrens rus big time. Det var DIG, som løb den tid, som gav dig en anden plads i din age group. Så? Du er SO much worth it. Du løber tusindvis af kilometre, du holder fast i din træningsplan, du overskrider din komfortzone igen og igen, du stræber. Så hvad er det med de andres tider? DU gør det så godt. Vær stolt af dig selv, din drivkraft og din styrke.
  Stort knus og tillykke

  SvarSlet
 6. Spørgsmålet er ikke hvordan du løb sammenlignet med andre som har andre forudsetninger end dig, men hvor godt du klarede det i forhold til løbets omstændigheder, dine evner og indsats.

  Du har helt klart fortjent den pokal, og en til for at opfostre en Stanford kandidat.
  Jeg er helt cyberstolt på dine vegne!

  SvarSlet
 7. As reported by Stanford Medical, It's in fact the one and ONLY reason women in this country live 10 years longer and weigh an average of 19 kilos less than we do.

  (And realistically, it is not about genetics or some hard exercise and EVERYTHING to about "how" they eat.)

  P.S, I said "HOW", not "WHAT"...

  CLICK this link to reveal if this easy questionnaire can help you find out your real weight loss possibility

  SvarSlet