søndag den 15. juli 2012

Intet nyt er godt nyt....

Er bare SÅ ferie ramt. I min storebrors hus. Med nogen løbeture på Charlottenlunds Fort og i Øregårdsparken og noget skov. Ikke så hysterisk mange kilometer - men nok til at holde formen vedlige. Et par drømmeture ud langs Strandvejen i heftig dansk vind. Men uden bakker. Tænk at der findes lande uden forp...... bakker. Havde helt glemt at man kan løbe uden bakker.....

Nå, men det det der bloggeri bliver vist ikke til ret meget. Fordi jeg har travlt med at have ferie for første gang i flere år. Glemme arbejde og hverdagens fortrædeligheder. Trække vejret.

Selv min træner er udtørret med træningsrapporter. Men hun ved hvordan det er. Det er netop det fine ved hende. Bare én af de fine ting ved hende. Det fantastiske menneske. Bare I alle sammen kunne vide hvor stort et menneske hun er!!

I andre må også have mig undskyldt. Skal nok prøve at fylde på senere.

Forstår I, tiden bliver også brugt til megen tankevirksomhed omkring de mentale ændringer jeg er nødt til at gennemgå når jeg løber. Selv i det små kan man arbejde med sig selv. Og tro på at man kan ændre sig hvis man kaster sig ud i det...

Mon jeg vover?


1 kommentar:

  1. Dejlig læsning, Kirsten - og sikke meget du har nået på det sidste. Jeg håber, jeg får tid til at læse lidt mere op på alle dine løbe- og andre oplevelser. Og i mens må du bare nyde ferien :o)

    SvarSlet