mandag den 12. december 2011

Inden gæsterne kommer....

Det er jo typisk når man skal have gæster der vil komme i rigtig pænt tøj. Det har været vådt og regnfuldt heroppe i ugevis, men i ugen inden den 10. december har det været slud, regn, blæst og frost. Så baghaven ser sådan ud med lidt snerester og marken bagved er helt snefri: Umiddelbart ingen ko på isen for at komme til vores gæstebud, vel?


Men dagens overraskelse i skysovs: En totalt overiset og uhyggelig glat lille vej hvor vi bor - helt nede i bunden. Den er smal og ikke så lang - derfor må folk parkere henne for enden som I ser på den lidt større vej og gå i herhen. 
Mon vi skulle have skrevet i indbydelsen at skøjter anbefales?


Et stort held at finnerne er vant til at man tager skoene af før man går ind i folks huse og derfor altid kommer klædt efter vejret. I store støvler med de høje hæle som skiftesko. Og heldigvis var der ingen der skvattede....
Billeder af maden følger i morgen.  

1 kommentar:

  1. Hold da op. Jeg kunne lige se det for mig. Skøjtende gæster i mudder til knæene. Godt at finnerne (trods drikkevaner) er dannede mennesker og tager skoene af, inden de går ind i huset. Tænk hvordan der ellers kunne have set ud. Nå, men ingen kom til skade og alt gik godt, formoder jeg! ;)

    Vi var til julemarked på Svenstrup i lørdags. Der skulle vi gå igennem samme slags pladder og mudder og man tager altså ikke skoene af, når man går på julemarked. Men det var ikke særlig sjovt at få alt det mudder på de pæne støvler. Hm! ;)

    God dag til dig i det finske. Knus.

    SvarSlet